13.6 C
Purmerend
maandag 10 juni 2024
Home112Frontale botsing op Waterlandse Zeedijk in Zuiderwoude

Frontale botsing op Waterlandse Zeedijk in Zuiderwoude

Zuiderwoude – Maandagmiddag is rond half vier op de Waterlandse Zeedijk (N518) in Zuiderwoude een frontale botsing geweest. 

Het gebeurde rond kwart voor vier. De ene bestuurder kwam met de schrik vrij, maar de andere automobilist moest naar het ziekenhuis worden gebracht. De N518, die een belangrijke weg is naar Marken, was afgesloten tussen kwart voor vier en kwart voor vijf afgesloten, totdat de berger de auto’s mee kon nemen. 

De politieagenten die ter plaatse kwamen hebben het ongeluk onderzocht.

Foto’s: Inter Visual StudioSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

5 REACTIES

  1. Hoe dan ook, het wordt tijd dat de politie daar weer eens controles gaat uitvoeren, zodat de aso’s tegen de lamp lopen en eens met hun gedrag geconfronteerd worden. Ik kan je nu vast vertellen -daar gaan we weer- dat daar bijzonder weinig buschauffeurs tussen zullen zitten.

  2. En ik met jou. Ik ben zo blij dat ik nooit met de bus hoef. Zou jou maar treffen als bestuurder, moet er niet aan denken. Maar leuk om te zien hoe jij in het leven staat. Jij bent ongetwijfeld altijd het feestnummer overal. Hoe zou jij overigens het vinden als ik zeg, busbestuurders zijn zeer laag opgeleid, een iq van (ver) beneden de 90, geen toekomstperspectief en denken het altijd beter te weten. Ook niet leuk toch? Overigens denk ik zo niet over busbestuurders in het algemeen, alleen over jou, zonnetje in huis.

  3. Ik rijd daar bijna dagelijks met de bus. Automobilisten met buitenlands kenteken gedragen zich meestal wel netjes en respecteren het inhaalverbod. Dit in tegenstelling tot bestuurders van voertuigen met Nederlandse nummerplaten. En ik rijd dan gewoon max. 80 met de bus (in de bochten 50-60). Ze kunnen het gewoon niet opbrengen om erachter te blijven langs en op die levensgevaarlijke dijk. En over motorrijders wil het al helemaal niet meer hebben. Asocialer volk is er niet. Dodge Ram bestuurders met boerenzakdoekjes aan de trekhaak zijn nog “netter”. Dus sorry, “Gaan we weer”, maar ik kan er niks anders van maken.

  4. Uiteraard heb jij weer commentaar. je weet niets over de oorzaak maar je oordeel heb je alweer klaar. Leuke sneer ook even naar de motorrijders.

  5. Hier rijden ze als debielen. Wat ik uit ervaring weet, hebben de Markers zelf er i.i.g. een handje van om met hoge snelheid graag OV-bussen in te halen (want die gaan blijkbaar niet hard genoeg), terwijl inhalen tussen Monnickendam en Marken op de N518 helemaal niet toegestaan is. En dan heb ik het nog niet over wat de motorrijders hier allemaal uitspoken. Maar het kan gewoon, want er is NOOIT controle, noch op snelheid noch op andere zaken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,934FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
13.6 ° C
14.4 °
11 °
78 %
7.6kmh
100 %
ma
12 °
di
13 °
wo
13 °
do
16 °
vr
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.