21.7 C
Purmerend
dinsdag 23 juli 2024
HomeRegionaalHonderden roze pilletjes op wegdek, inzittenden voertuig aangehouden

Honderden roze pilletjes op wegdek, inzittenden voertuig aangehouden

Edam-Volendam- Op maandag 4 september wilde de politie een voertuig en diens inzittenden controleren. Nog voordat de controle aanving gebeurde er wel iets heel opvallends. Vanuit het voertuig werden namelijk honderden roze pilletjes gedumpt.

Het voertuig werd aan de kant gezet en de inzittenden gecontroleerd. Ondertussen stelden andere politieagenten een onderzoek in naar de pilletjes. De pilletjes betroffen vermoedelijk XTC-pillen. Circa 360 pillen werden vanaf het wegdek verzameld.

De inzittenden van het voertuig werden uiteraard aangehouden. Ook werd de bestuurder onderworpen aan een speekseltest. Dit leverde wederom slecht nieuws op; hij bleek te rijden onder invloed van harddrugs.

Tegen beide inzittenden is proces-verbaal opgemaakt gelet op de gedumpte harddrugs (bezit/handel harddrugs). Tevens is er proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed. Uiteraard worden de pillen getest en heeft er verder onderzoek plaatsgevonden.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,969FansLike
2,555VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
21.7 ° C
23.4 °
20 °
67 %
1.3kmh
6 %
di
21 °
wo
21 °
do
23 °
vr
21 °
za
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.