10.5 C
Purmerend
zondag 9 juni 2024
HomeEvenementLappendag 2023: een dag vol shopplezier tijdens de Nazomerfeestweek

Lappendag 2023: een dag vol shopplezier tijdens de Nazomerfeestweek

Purmerend – Maak je klaar voor de legendarische Lappendag tijdens de Nazomerfeestweek in Purmerend! Dit jaarlijkse evenement, dat plaatsvindt in het bruisende centrum van de stad, is een essentieel onderdeel van de feestweek en belooft een dag vol plezier en winkelavonturen voor jong en oud.

Honderden kraampjes worden aanstaande vrijdag 15 september opgesteld en zijn geopend van 09:00 uur tot 17:00 uur, waardoor de binnenstad wordt omgetoverd tot een waar winkelparadijs. Lappendag staat bekend om zijn overvloed aan mode, schoenen, stoffen, stofjes, lappen en accessoires. Kortingen zijn niet alleen te halen bij de kramen, maar, zo is ons verteld, ook de winkeliers pakken met hun kraam uit met kortingen tot wel 70% op de collectie.

Of je nu op zoek bent naar stoffen voor kleding, quilts, interieurdecoratie of knutselprojecten, op Lappendag zul je zeker vinden wat je zoekt. De marktkooplui brengen een breed assortiment aan stoffen en andere hebbedingetjes, zodat je kunt vinden wat je nodig hebt om je creatieve visie tot leven te brengen.

Ook voor de heren

Maar Lappendag is niet alleen voor de dames! Ook heren kunnen genieten van de gezellige sfeer en de vele kraampjes met diverse producten. Van accessoires tot gadgets, er is voor ieder wat wils. Laat je verrassen door de verscheidenheid aan artikelen die worden aangeboden.

Lappendag is een feestelijke dag waarop de Marktstad Purmerend haar tradities viert. Het is een kans om te genieten van het bruisende centrum, de levendige sfeer en de gezelligheid van het winkelen op een markt. Dus kom naar het centrum van Purmerend en laat je verleiden door de kleuren, texturen en mogelijkheden die Lappendag te bieden heeft. Het wordt een dag vol ontdekkingen en winkelplezier voor iedereen.

Mis deze onvergetelijke dag in Purmerend niet en maak je op voor een dag vol shopplezier op Lappendag tijdens de Nazomerfeestweek!

Foto’s: Regio Purmerend archief.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,932FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
10.5 ° C
12.2 °
8.9 °
77 %
0.5kmh
2 %
zo
15 °
ma
14 °
di
15 °
wo
15 °
do
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.