20.3 C
Purmerend
woensdag 10 juli 2024
HomePurmerendSchoten gelost bij wilde achtervolging op A7 bij Purmerend

Schoten gelost bij wilde achtervolging op A7 bij Purmerend

Amstelveen – Een steekpartij in Amstelveen heeft vannacht geleid tot een lange klopjacht op de dader door de politie. De verdachte kon uiteindelijk – na een wilde achtervolging waarbij agenten ook waarschuwingsschoten losten – worden klemgereden en aangehouden op de A7 bij Purmerend.

De melding van een steekpartij kwam om 1.45 uur binnen. In een huis aan de Punter werd een slachtoffer gevonden en naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend hoe deze persoon eraan toe is.

Waarschuwingsschoten

De verdachte van de steekpartij ging er na de steekpartij vandoor. Op de A7 werd hij na een korte achtervolging door politiewagens ‘ingeboxt’, een procedure waarbij een auto wordt klemgereden. Ook voelden de aanwezige agenten zich genoodzaakt om waarschuwingsschoten te lossen. Niemand raakte bij de achtervolging gewond.

Vanwege het incident is de A7 in noordelijke richting enige tijd afgesloten geweest. Het onderzoek naar wat er precies is gebeurd, is momenteel in volle gang door onder andere de Forensische Opsporing van de politie.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,960FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
20.3 ° C
21.2 °
19 °
85 %
7.6kmh
92 %
wo
21 °
do
19 °
vr
15 °
za
17 °
zo
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.