23.8 C
Purmerend
donderdag 18 juli 2024
HomePurmerendBurgemeester Ellen van Selm zoekt Hulpburgemeesters voor Sinterklaasintocht in Purmerend

Burgemeester Ellen van Selm zoekt Hulpburgemeesters voor Sinterklaasintocht in Purmerend

Purmerend – Op zondag 19 november staat de feestelijke intocht van Sinterklaas gepland in Purmerend. Burgemeester Ellen van Selm is op zoek naar vier jonge hulpburgemeesters, in de leeftijd van 4 tot 8 jaar, die een speciale rol willen vervullen om Sinterklaas welkom te heten en de intocht onvergetelijk te maken. De aanmeldingen zijn nu geopend, en hier is hoe kinderen kunnen deelnemen.

Kinderen kunnen zich aanmelden door vóór 6 november een knutselwerkje te creëren. Dit kan variëren van tekeningen en kleiwerkjes tot kleine poppetjes of andere creatieve uitingen.

De knutselwerkjes kunnen worden ingeleverd bij de balie in het stadhuis of per post worden verstuurd naar Postbus 15, 1440 AA (met vermelding ‘Hulp-burgemeester’). Het is essentieel om de naam, e-mailadres en telefoonnummer duidelijk te vermelden.

Rol bij Sinterklaasintocht

De gekozen hulpburgemeesters zullen een rol spelen bij de Sinterklaasintocht op de kade en krijgen de kans om deel te nemen aan de optocht door de binnenstad. Na 6 november worden alle ingezonden knutselwerkjes beoordeeld, en de vier hulpburgemeesters worden geselecteerd.

Na de bekendmaking van de resultaten zal er contact worden opgenomen met de ouders om de details van de dag te bespreken. Het is van groot belang dat de hulpburgemeesters op 19 november de hele middag beschikbaar zijn om deel te nemen aan deze feestelijke gelegenheid.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
23.8 ° C
25 °
22.8 °
68 %
1.3kmh
43 %
do
24 °
vr
27 °
za
26 °
zo
21 °
ma
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.