2.4 C
Purmerend
dinsdag 23 april 2024
HomeGezondheidParticuliere thuiszorg in Purmerend: wat is er mogelijk?

Particuliere thuiszorg in Purmerend: wat is er mogelijk?

Wanneer u de rol van mantelzorger op u neemt, kan dit op een gegeven moment veel tijd en energie vergen. Denk bijvoorbeeld aan zorgen voor een dierbare met dementie. De vergeetachtigheid die met dementie gepaard gaat, maakt sommige taken steeds moeilijker. Naast zelfstandige zorg verlenen kan het dus na verloop van tijd verstandig zijn om hulp in te schakelen.

Naarmate de dementie vordert, wordt de zorgtaak vaak zwaarder. Uw naaste kan onzeker, achterdochtig of zelfs agressief worden. Het is zelfs mogelijk dat hij of zij niet langer door u geholpen wil worden. Tijdig om u heen zoeken naar hulp is dan belangrijk. Familie, vrienden, buren of hulp vanuit de gemeente zijn opties die u kunt raadplegen. Mocht de zorgbehoefte intensiever worden, dan biedt particuliere thuiszorg in Purmerend een uitkomst.

Particuliere thuiszorg

Met particuliere thuiszorg van Zuster Jansen is het mogelijk om mensen met dementie zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving te laten blijven. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen van 5, 12 tot 24-uurszorg. Zuster Jansen kan binnen enkele uren een vast team van gespecialiseerde zorgverleners inzetten. Dit zorgt ervoor dat uw naaste niet voortdurend met nieuwe gezichten te maken heeft, wat helpt om het gevoel van rust en routine te bewaren. De zorg wordt afgestemd op de persoonlijke behoeften en wensen van zowel u als uw naaste.

Financiering

Particuliere thuiszorg voor ouderen is zorg die u zelf financiert. Dit betekent wel dat u de volledige zeggenschap over de zorg en keuzevrijheid kunt behouden. In veel gevallen kunt u een deel van de kosten vergoeden met behulp van het Persoonsgebonden Budget (PGB), dat de zorgontvanger kan gebruiken om zorg in te kopen.

Geen wachtlijsten

Bij Zuster Jansen zijn er geen wachtlijsten, dus uw naaste kan meteen terecht voor passende thuiszorg. Staat uw naaste op een wachtlijst voor een verzorgingshuis? Dan kunt u de thuiszorg van Zuster Jansen gebruiken als overbruggingszorg. 

Als u meer informatie wilt over particuliere thuiszorg of 24-uurs zorg in Purmerend, kunt u het contactformulier op de website van Zuster Jansen invullen of telefonisch contact opnemen.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,899FansLike
2,549VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
2.4 ° C
3.9 °
0.7 °
77 %
1.3kmh
11 %
di
10 °
wo
9 °
do
10 °
vr
12 °
za
13 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.