10.7 C
Purmerend
donderdag 13 juni 2024
HomeGezondheidPraktijk VICE VERSA biedt hoogbegaafde volwassenen behandeling door GZ-psycholoog

Praktijk VICE VERSA biedt hoogbegaafde volwassenen behandeling door GZ-psycholoog

Regionaal – Praktijk VICE VERSA is er voor (vermoedelijk) hoogbegaafde volwassenen met psychische klachten. De praktijk is ontstaan vanuit de wens dat hoogbegaafde volwassenen ook ‘gewoon’ naar de psycholoog kunnen, wanneer dat nodig is.

Veel hoogbegaafden hebben ervaren dat bij een behandelaar met weinig kennis en ervaringsdeskundigheid op gebied van hoogbegaafdheid, het contact stroef loopt en de behandeling minder goed lukt. De GZ-psycholoog van VICE VERSA biedt reguliere, maar HB-sensitieve psychologische zorg.

Zij heeft oog voor het samenspel tussen jouw hoogbegaafdheid en jouw klachten. In de communicatie zal je minder hoeven afschalen qua tempo en complexiteit, waardoor je je beter begrepen en meer op je gemak kan voelen.

De individuele behandelingen zijn vooralsnog online. Daarnaast is er een face-to-face groepsaanbod voor hoogbegaafden met lichte klachten die hun hoogbegaafdheid beter willen leren kennen en benutten.

Meer informatie vind je op https://viceversa.earth.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
10.7 ° C
12.3 °
9.4 °
77 %
1.3kmh
100 %
do
17 °
vr
16 °
za
17 °
zo
18 °
ma
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.