7.3 C
Purmerend
zaterdag 27 april 2024
HomePurmerendDeze week 2 keer afsluiting Nieuwstraat ivm werkzaamheden

Deze week 2 keer afsluiting Nieuwstraat ivm werkzaamheden

Purmerend – Dinsdag 7 november wordt de Nieuwstraat tussen de Koestraat en Plantsoengracht afgesloten. Dit is nodig voor werkruimte voor het intrekken van de stadsverwarmingsbuis onder de Populierenstraat. 

De in te trekken buis is langer dan het af te sluiten deel van de Nieuwstraat. Daarom is er ook een moment waarop de buis tot voorbij de doorgang naar de Koestraat gelegd wordt. Hierdoor is de toegang tot de Koestraat tussen 10.00 en 13.00 uur vanaf de Nieuwstraat alleen per voet bereikbaar.

Om schoolgaande fietsers ruim de gelegenheid te bieden om zonder omleiding naar de scholen te kunnen fietsen, is er voor gekozen deze werkzaamheden pas om 10:00 uur te laten starten. De afsluiting heeft geen gevolg voor de bereikbaarheid van de parkeergarage De Eggert. Tijdens de afsluiting zijn er verkeersregelaars aanwezig om het verkeer de juiste kant op te leiden. Zij leiden het verkeer zo, dat er alleen noodzakelijk verkeer bij de Nieuwstaat zal komen.

Ook 10 november dicht

Op vrijdag 10 november wordt de Nieuwstraat ook afgesloten tussen de Koestraat en de Plantsoengracht. Ook dan wordt er een buis geboord. Deze buis is korter, waardoor de toegang tot de Koestraat niet geblokkeerd hoeft te worden.

Ondanks dat iedereen zijn uiterste best doet om de werkzaamheden zo goed en snel mogelijk tuit te voeren, zal deze afsluiting helaas voor overlast zorgen.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,909FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
7.3 ° C
8.3 °
6.2 °
79 %
1.3kmh
91 %
za
15 °
zo
15 °
ma
16 °
di
19 °
wo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.