0.9 C
Purmerend
zaterdag 2 december 2023
HomeRegionaalCode geel: zware windstoten tot 80-90 km/uur

Code geel: zware windstoten tot 80-90 km/uur

Regionaal – De provincie Noord-Holland wordt vanmiddag geconfronteerd met zware windstoten, met snelheden tot ca. 80 km/uur, en aan de kust kan dit lokaal oplopen tot ca. 90 km/uur tegen het einde van de middag.

Het KNMI geeft hiervoor code geel af. Deze krachtige windstoten zijn voornamelijk geassocieerd met buien en hebben een westelijke richting. Deze weersomstandigheden kunnen invloed hebben op het verkeer en buitenactiviteiten in de regio.

Code geel is van kracht tussen 15:00 – 19:00 uur. Automobilisten en fietsers worden geadviseerd om voorzichtig te zijn op de weg. Buitenactiviteiten kunnen hinder ondervinden door de sterke wind.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,741FansLike
2,522VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
0.9 ° C
2.2 °
-0 °
82 %
2.2kmh
62 %
za
1 °
zo
2 °
ma
3 °
di
5 °
wo
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.