7.3 C
Purmerend
zaterdag 27 april 2024
HomePurmerendZondag grote kans op file op de Van IJsendijkstraat in Purmerend, tanken...

Zondag grote kans op file op de Van IJsendijkstraat in Purmerend, tanken voor €1,11 per liter bij TinQ


Purmerend – Op zondagochtend 29 oktober zal bij tankstation TinQ voor 11 minuten en 1 seconde de prijs van Euro95 E10, Superplus 98 en Diesel slechts €1,11 per liter kosten. Hierdoor ontstaat er zondag een grote kans op file op de Van IJsendijkstraat. Want wie wil nou niet tanken voor een euro en elf cent.

Deze bijzondere ‘TinQ PitStop actie’ draait om het getal drie keer 1. Daarom zal de prijs van €1,11 per liter exact 11 minuten en 1 seconde lang gelden, en dit is niet beperkt tot één station.

111 tankstations

In totaal zullen 111 verschillende TinQ tankstations in het hele land deelnemen aan deze actie, waardoor mensen in heel Nederland van deze unieke kans kunnen profiteren. Tijdens de actieperiode is het niet toegestaan om jerrycans te vullen, en vrachtwagens en tractoren zijn eveneens niet toegestaan.

De actie is verspreid over 10 verschillende actiedagen, waarbij het tankstation aan de Van IJsendijkstraat in Purmerend op zondag 29 oktober is geselecteerd. Om alles soepel te laten verlopen, zullen ter plaatse verkeersregelaars en personeel aanwezig zijn.

Exacte tijdstip in de app

Het exacte tijdstip waarop de actieprijs van €1,11 aanstaande zondag wordt gevoerd bij het tankstation aan de Van IJsendijkstraat zal pas 30 minuten voor aanvang van de actie bekend gemaakt worden in de TinQ4U app.

Download hier de TinQ4U app om de exacte tijd voor aanstaande zondag in de gaten te houden.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,909FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
7.3 ° C
8.3 °
6.2 °
79 %
1.3kmh
91 %
za
15 °
zo
15 °
ma
16 °
di
19 °
wo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.