7.3 C
Purmerend
zaterdag 27 april 2024
HomePurmerendTijdelijke sluiting Parkeergarage Eggert Winkelcentrum van 30 oktober tot 2 november

Tijdelijke sluiting Parkeergarage Eggert Winkelcentrum van 30 oktober tot 2 november

Purmerend – In een besluit genomen door Wereldhave, de eigenaar van het Eggert winkelcentrum, zal de parkeergarage van maandag 30 oktober tot en met donderdag 2 november tijdelijk gesloten worden.

Deze tijdelijke sluiting is het gevolg van noodzakelijke werkzaamheden aan de hellingbanen, waardoor parkeren gedurende deze periode niet mogelijk zal zijn.

Alternatieve parkeermogelijkheden via P-route

Voor bezoekers die het winkelcentrum willen bezoeken, heeft Wereldhave alternatieve parkeeroplossingen gecreëerd. Gele borden in beide rijrichtingen leiden bezoekers naar de aangegeven P-route.

Er zijn diverse alternatieve parkeerlocaties beschikbaar, waaronder Schapenmarkt, het stadhuis, Stationsweg, parkeergarage Claxonate, Slotplein en Wherekant.

Ook parkeerplaatsen gesloten

Het Bolwerk en de parkeerplaatsen langs de Nieuwstraat zullen gedurende deze periode gesloten blijven vanwege lopende werkzaamheden van Stadsverwarming die een leiding legt naar de nieuwbouw op de oude PostNL locatie. Gelijktijdig wordt het riool langs de Plantsoengracht en de Gedempte Where vervangen.

Communicatie door Wereldhave

Wereldhave heeft proactief maatregelen genomen om bezoekers op de hoogte te stellen van deze tijdelijke sluiting. Stoepborden in de parkeergarage en berichten op digitale borden in het centrum zullen dienen om het publiek te informeren over de situatie.

Relevant artikel:



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Wat heeft Gemernte Purmerend toch geweldige planologen in dienst…
    Alles om het zo moeilijk mogelijk te maken om veilig naar de stad te komen …omleidingen, afsluitingen, rotonde’s afgesloten, parkeergelegenheid dicht enz.; voor ál het rijdend verkeer is Purmerend op het moment een drama.
    Voor de voetgangers wellicht wat minder hinder maar is de situatie ook niet echt top.

    Je zal in Purmerend Centrum een winkel hebben en denken in de laatste paar maanden van het jaar (met de decembermaand in het vooruitzicht) je omzet een boost te kunnen geven…..dat is zo toch verdraaid moeilijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,909FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
7.3 ° C
8.3 °
6.2 °
79 %
1.3kmh
91 %
za
15 °
zo
15 °
ma
16 °
di
19 °
wo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.