5.8 C
Purmerend
maandag 15 april 2024
HomePurmerendStorm Ciarán over hoogtepunt heen, wel nog veel neerslag

Storm Ciarán over hoogtepunt heen, wel nog veel neerslag

Regionaal – Storm Ciarán is over zijn hoogtepunt heen. Het KNMI heeft daarom code oranje beëindigd. Wel laat het KNMI code geel staan omdat er in Noord-Holland er nog een grote hoeveelheid regenval wordt verwacht. Ook wordt er nog gewaarschuwd voor af en toe zware windstoten.

De veiligheidsregio Zaanstreek Waterland laat weten dat we het ergste van Ciarán achter de rug hebben. Volgens de veiligheidsregio was de storm tussen 17.00 en 18.00 uur op zijn hevigst. “We zien inderdaad meldingen van schade, maar niet in die mate dat we overbelast raken. De hulpdiensten kunnen het goed aan.” Uiteindelijk is de brandweer in de regio 10 keer uitgerukt voor stormschade.

Vanaf 18.00 uur verwacht het KNMI een lange periode met veel neerslag in onze provincie. Dit zou in onze regio tot morgenavond duren.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,872FansLike
2,546VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
5.8 ° C
7.3 °
5 °
80 %
6.3kmh
100 %
ma
8 °
di
10 °
wo
10 °
do
10 °
vr
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.