7.3 C
Purmerend
zaterdag 27 april 2024
HomeVolendam15-jarige asielzoeker gewond na val uit raam in opvanglocatie hotel Volendam

15-jarige asielzoeker gewond na val uit raam in opvanglocatie hotel Volendam

Katwoude – Een 15-jarige bewoner van de opvanglocatie voor asielzoekers in hotel Volendam te Katwoude is naar het ziekenhuis gebracht na een ongelukkige val uit een raam. Het incident vond plaats rond twee uur vanmiddag. Volgens de politie betreft het een ongeval en is er geen sprake van opzet of een misdrijf.

De tiener viel door een raam, maar bleef aanspreekbaar na de val. De hulpdiensten werden gealarmeerd en een traumahelikopter werd opgeroepen, maar deze werd uiteindelijk niet ingezet. De tiener is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Geen steekpartij

Er waren aanvankelijk meldingen op het P2000 netwerk over een steekpartij, maar de politie bevestigt dat dit niet het geval was.

Het Van der Valkhotel in Katwoude, net buiten Volendam, fungeert sinds vorige maand als opvanglocatie voor asielzoekers. Op dit moment verblijven er 160 asielzoekers, waarvan 40 minderjarig zijn.

Foto’s: Inter Visual Studio



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,909FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
7.3 ° C
8.3 °
6.2 °
79 %
1.3kmh
91 %
za
15 °
zo
15 °
ma
16 °
di
19 °
wo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.