6 C
Purmerend
woensdag 28 februari 2024
Home112Ongeval op Jaagweg: achtergelaten auto, een drankrijder én een vluchtende automobilist

Ongeval op Jaagweg: achtergelaten auto, een drankrijder én een vluchtende automobilist

Ilpendam – In de nacht van vrijdag op zaterdag rond kwart voor één is op de Jaagweg in Ilpendam een botsing geweest tussen vier auto’s. Één persoon is aangehouden voor drankgebruik en een andere automobilist reed weg.

Één auto stond zonder benzine stil op de rijbaan. Een taxichauffeur zag dat nog net op tijd en kon nog remmen. Een automobilist daarachter zag de stilstaande taxi en de andere auto te laat. Deze reed achterop de taxi. Een vierde automobilist reed, ook uit de richting van Purmerend, zag het incident vervolgens ook te laat en klapte achterop. Deze laatstgenoemde reed snel weer weg na de botsing.

De brandweer en ambulance werden opgeroepen, maar niemand bleek gewond. Politiemensen namen de automobilist die achterop de taxi was gereden mee naar het bureau, vanwege het rijden onder invloed. De vluchtende bestuurder van de achterste auto is nog niet aangehouden voor het verlaten van de plek van het ongeluk.

Foto’s: Inter Visual Studio / Stefan RoodeSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,797FansLike
2,538VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6 ° C
7.2 °
5 °
82 %
4.9kmh
99 %
wo
10 °
do
8 °
vr
9 °
za
9 °
zo
8 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.