6 C
Purmerend
woensdag 28 februari 2024
Home112Hoge snelheid, rokende banden en boetes voor bestuurder Volkswagen Golf R

Hoge snelheid, rokende banden en boetes voor bestuurder Volkswagen Golf R

Purmerend – Afgelopen nacht ging het er heet aan toe op de A7 toen politieagenten van basisteam Purmerend een Volkswagen Golf R met opvallend hoge snelheid zagen rijden. De bestuurder was bijna zijn rijbewijs kwijt, op drie kilometer per uur na zat de bestuurder op het randje.

De situatie was zo alarmerend dat politieagenten uit Zaanstad de bestuurder opwachtten om te assisteren bij de controle. Tijdens deze inspectie waren de banden van de auto zelfs nog aan het nasmeulen.

Meerdere bekeuringen

Helaas voor de bestuurder resulteerde deze nachtelijke rit in meerdere bekeuringen. Losliggende lading, vier gladde banden en natuurlijk de snelheidsovertreding waren redenen voor de boetes. Alsof dat nog niet genoeg was, kreeg een passagier ook nog een financiële tegenvaller vanwege het ontbreken van een autogordel.

Opvallend genoeg bleek de bewuste Volkswagen Golf R een huurauto van een Duitse verhuurmaatschappij te zijn. Aangezien de bestuurder geen huurcontract kon overleggen, werd de auto ter zaakwaarneming meegenomen naar het politiebureau in Purmerend.
Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,797FansLike
2,538VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6 ° C
7.2 °
5 °
82 %
4.9kmh
99 %
wo
10 °
do
8 °
vr
9 °
za
9 °
zo
8 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.