8 C
Purmerend
dinsdag 27 februari 2024
Home112Explosie bij woning in Purmerend Weidevenne

Explosie bij woning in Purmerend Weidevenne

Purmerend – Bij een woning in Purmerend is vrijdag rond 03.50 uur een explosie veroorzaakt. Dit is gebeurd aan de Amazonelaan.

Het ontplofte materiaal veroorzaakte schade aan de voordeur en ramen. De bewoners waren in de woning aanwezig en raakten niet gewond. Wat er exact is ontploft is onduidelijk gebleven. De politie stelt een onderzoek in.

De explosie heeft op social media voor veel verbaasde reacties gezorgd. De explosie was zo hard dat autoalarmen afgingen en ramen in de sponningen stonden te trillen. De explosie was tot in andere wijken hoorbaar.

Melden helpt

Zie jij verdachte situaties? Bel dan altijd 112. Heb je informatie over (de achtergronden van) een explosie? Meld het dan ook! Bel in dat geval 0900-8844Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,799FansLike
2,537VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
8 ° C
10 °
6.1 °
73 %
1.3kmh
32 %
di
8 °
wo
10 °
do
9 °
vr
7 °
za
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.