5.5 C
Purmerend
dinsdag 27 februari 2024
Home112Twee personen zwaar mishandeld op de Schoolsteeg in Purmerend

Twee personen zwaar mishandeld op de Schoolsteeg in Purmerend

Purmerend – Zondag 17 december 2023 omstreeks 00:30 uur vond een zware mishandeling plaats op de Schoolsteeg in Purmerend. Hierbij zijn twee personen mishandeld door meerdere personen. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.

Toen drie mensen tijdens het uitgaan onderweg waren naar een eetgelegenheid in de buurt, werden zij door drie mannen achtervolgd. Op de Schoolstraat werden zij aangeroepen.

Conflict

Dit mondde vrijwel direct uit in een conflict, waarbij twee van hen zijn mishandeld. De verdachten zijn na de mishandeling gevlucht via de Zuidersteeg in de richting van de Nieuwstraat. Een van de slachtoffers heeft zwaar letsel opgelopen als gevolg van de mishandeling.

Getuigen gezocht

De politie zoekt getuigen die het onderzoek kunnen helpen. Heeft u de politie nog niet gesproken en iets gezien van de zware mishandeling die heeft plaatsgevonden omstreeks 00:30 uur of heeft u iets verdachts gezien vóór of na het incident aan de Schoolsteeg in Purmerend.

Laat het de politie direct weten via het telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem? Dat kan via telefoonnummer 0800-7000 of via onderstaand tipformulier. Graag onder vermelding van zaaknummer 2023271353.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,798FansLike
2,538VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
5.5 ° C
6.1 °
4.4 °
79 %
0.9kmh
73 %
di
5 °
wo
10 °
do
9 °
vr
7 °
za
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.