15 C
Purmerend
zaterdag 13 april 2024
Home112Schietpartij op voordeur aan de Rietdekkerstraat heeft geen verband met schietpartij bij...

Schietpartij op voordeur aan de Rietdekkerstraat heeft geen verband met schietpartij bij station Purmerend

Purmerend – Aan de Rietdekkerstraat is op 15 februari omstreeks 21.26 uur een woning beschoten, hierbij is de voordeur van de woning beschadigd geraakt door de inslag van een kogel. Er zijn geen gewonden gevallen, ondanks dat de bewoners thuis waren.

Er is ter plekke onderzoek gedaan met behulp van een speurhond en forensische opsporing. De recherche doet verder onderzoek. Direct werd er een link gelegd met de schietpartij eerder bij station Purmerend.

Veiligheidsrisicogebied

De gemeente Purmerend geeft in een verklaring aan dat op basis van de uitkomsten van het politieonderzoek bepaalt wordt welke bestuurlijke maatregelen er nodig zijn. “Dit kan onder andere cameratoezicht zijn. Ook wordt er gesproken met de zogenaamde driehoek (gemeente Purmerend, Politie en Openbaar Ministerie) over het eventueel instellen van een veiligheidsrisicogebied.”

Geen verband

Diverse scenario’s zijn en worden nog onderzocht, maar er is, volgens de politie, geen verband ontdekt met het eerdere schietincident deze week aan de Stationsweg waar een dodelijk slachtoffer en een zwaargewonde te betreuren waren.

Kopfoto: Inter Visual Studio

Relevant artikel:


 Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,545VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
15 ° C
16.1 °
12.8 °
76 %
7.2kmh
100 %
za
19 °
zo
11 °
ma
10 °
di
10 °
wo
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.