16.5 C
Purmerend
vrijdag 12 april 2024
Home112Purmerend opgeschrikt door weer een explosie - ditmaal aan de Gorslaan

Purmerend opgeschrikt door weer een explosie – ditmaal aan de Gorslaan

Purmerend – Op dinsdag 20 februari vond er een explosie plaats bij een woning aan de Gorslaan in Purmerend, vermoedelijk veroorzaakt door zwaar vuurwerk. Momenteel voert de politie een onderzoek uit en is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

Omstreeks 02.45 uur vond de explosie plaats. De knal is vermoedelijk veroorzaakt door zwaar vuurwerk. Bij de explosie heeft een raam van de woning schade opgelopen. Gelukkig raakte niemand gewond. De politie geeft aan dat dit dezelfde woning is die al eerder doelwit was.

Geen verband

Onderzoek door de politie heeft doen uitwijzen dat deze explosie geen verband heeft met het schietincident op het station in Purmerend op maandag 12 februari 2024.

Getuigenoproep

De politie roept getuigen op om zich te melden. Indien u de politie nog niet heeft gesproken en iets heeft waargenomen tussen 02.30 uur en 03.00 uur op de dag van de explosie, of als u iets verdachts heeft gezien voorafgaand aan of na de ontploffing aan de Gorslaan, wordt u vriendelijk verzocht direct contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of via het tipformulier, onder vermelding van zaaknummer 2024037305. Anonieme meldingen zijn ook mogelijk via telefoonnummer 0800-7000.


Relevant artikel:Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,874FansLike
2,545VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
16.5 ° C
17.9 °
15 °
71 %
9.4kmh
100 %
vr
17 °
za
18 °
zo
12 °
ma
10 °
di
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.