15.7 C
Purmerend
zaterdag 13 april 2024
HomePurmerendLieve politie, gewoon een klein verzoek (column)

Lieve politie, gewoon een klein verzoek (column)

Lieve politie, gewoon een klein verzoek van mijn kant. Ik begrijp echt dat jullie het heel erg druk hebben in deze tijden. Ik begrijp heel goed dat er een groot verschil zit tussen een dodelijk slachtoffer bij een schietpartij en waar ik net een melding voor maakte.

Jullie maakten een tiental dagen geleden een schietpartij mee, waar een jong mens bij om het leven kwam. Ik zag vandaag een fiets en een tas in de sloot liggen, die daar een half uur eerder nog niet lagen. Jullie zagen een jonge man voor dood liggen, die even later zijn leven zou laten. Ik zag een situatie en hoopte dat dat niet hetzelfde zou inhouden.

Ik voelde me onzeker. Zou ik wel of niet bellen? Je met dingen bemoeien is soms in deze tijd niet handig tegenwoordig. Gelukkig besloot ik het wel te doen. Ik belde jullie en jullie reageerden gelukkig snel. Wat heen en weer bellen over de exacte locatie zorgden er voor dat jullie inderdaad op locatie kwamen.

Jullie conclusie was dat die fiets en die tas recentelijk uit het water zijn gehaald. Meneer de politie, ze lagen er nog niet eerder. Ik loop er meerdere malen per dag langs. En had dan in ieder geval de fiets en tas in bewaring genomen of er een rapport van opgemaakt. Dan kan er nog iets mee gebeuren.

Voor dit moment wil ik u zeggen: communiceer! Ik snap dat er meer dingen te doen zijn, maar door dit na te laten mist u wellicht essentiële dingen die u wel zou willen weten.

(naam bekend bij de redactie)Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,872FansLike
2,545VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
15.7 ° C
18 °
12.8 °
73 %
12.1kmh
100 %
za
15 °
zo
13 °
ma
8 °
di
10 °
wo
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.