12.3 C
Purmerend
donderdag 4 april 2024
Home112Cafébezoeker het ziekenhuis in geslagen, politie deelt beelden van verdachten

Cafébezoeker het ziekenhuis in geslagen, politie deelt beelden van verdachten

Purmerend – Een bezoeker van een café in Purmerend is zondagochtend 28 januari gewond geraakt na een mishandeling. De caféganger werd dermate in zijn gezicht geslagen dat hij naar het ziekenhuis moest worden gebracht.   

Iets over 4.00 uur die bewuste zondagochtend gaat het flink mis in een horecazaak aan de Koemarkt. De feestelijke en gemoedelijke sfeer slaat om als er een vechtpartij uitbreekt.

Met ambulance afgevoerd

Een man wordt door meerdere personen in zijn gezicht geslagen, zelfs zo hard dat hij per ambulance naar het ziekenhuis moet worden vervoerd. Ook raakt hij zijn telefoon kwijt. Hij heeft er aangifte van gedaan en hem is slachtofferhulp aangeboden. 

“Anoniem melden kan ook altijd, hopelijk verhoogt dat in deze zaak de meldingsbereidheid” Politie Noord-Holland

Signalementen

Er wordt een licht getinte man gezocht, hij heeft een kort geschoren kapsel en deelt de eerste klap uit. Ook een andere licht getinte, ietwat oudere, man, wordt gezocht. Hij draagt een zwarte muts en eveneens een zwarte jas. Ook een donkerkleurige man doet mee aan de mishandeling. Hij draagt een lichte jas en mengt zich in het gevecht.

Is je tijdens het uitgaan iets opgevallen? Herken je de verdachten op bovenstaande foto’s? Dan kun je contact opnemen via onderstaande kanalen. De politie benadrukt dat dat ook altijd anoniem kan, ‘hopelijk verhoogt dat in deze zaak de meldingsbereidheid’.

Weet je iets over deze drie verdachten?

Bel met de politie op 0800-6070. Liever anoniem? Dat kan ook. Via 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nlSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,863FansLike
2,541VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
12.3 ° C
13.3 °
11 °
83 %
12.1kmh
100 %
do
12 °
vr
15 °
za
22 °
zo
18 °
ma
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.