6 C
Purmerend
dinsdag 23 april 2024
Home112Auto rijdt op fietsenstalling bij Makado, twee gewonden

Auto rijdt op fietsenstalling bij Makado, twee gewonden

Purmerend – Een auto heeft vanmiddag om 13:50 uur een oudere vrouw geschept. De auto klapte op de fietsenstalling bij het Makado winkelcentrum en nam de vrouw hierin mee.

Het is nog onbekend waarom de auto op de fietsparkeerplaats klapte. Omstanders geven aan dat de automobilist om onduidelijke redenen de macht over het stuur verloor. Een paar fietsen zijn flink beschadigd.

De vrouw is gewond naar het ziekenhuis vervoerd. Door het ongeval is deze ingang van het winkelcentrum nu afgezet voor onderzoek en niet bruikbaar.

Update 14:30 uur:

Er zijn twee voetgangers aangereden. De oudere vrouw is inmiddels overgebracht naar het ziekenhuis. De andere is nog in behandeling in de ambulance. Deze kon na controle weer verder.

Update vanuit de politie:

Door een bedieningsfout is een 84-jarige bestuurder uit Purmerend vanmiddag met zijn auto naar voren geschoten en heeft hierbij een 77-jarige vrouw geraakt, die net haar fiets wilde pakken uit het rek. Dit slachtoffer was aanspreekbaar en is naar het ziekenhuis vervoerd per ambulance. De bestuurder zijn rijvaardigheid wordt uiteraard nader bekeken.

Foto’s: Regio Purmerend



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,899FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6 ° C
7.8 °
4 °
69 %
0.9kmh
100 %
di
10 °
wo
9 °
do
9 °
vr
12 °
za
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.