2.4 C
Purmerend
dinsdag 23 april 2024
Home112‘Dealer’ aangehouden in Landsmeer “groot assortiment aan harddrugs en meer dan 4000...

‘Dealer’ aangehouden in Landsmeer “groot assortiment aan harddrugs en meer dan 4000 euro contant”

Landsmeer – Afgelopen nacht zag de politie een voertuig rijden in Landsmeer. Nadat de agenten de bestuurder een stopteken hadden gegeven, gaf de bestuurder aan dat hij op bezoek zou gaan bij een vriend. 

Het bezoek aan de vriend duurde niet langer dan vijf minuten, want vervolgens zagen dezelfde politieagenten het genoemde voertuig wederom rijden in Landsmeer. De agenten hebben het voertuig nogmaals een stopteken gegeven. Bij het aanspreken leek de bestuurder wat nerveus. 

De politieagenten hebben de bestuurder uit het voertuig laten stappen en zagen ter hoogte van de schaamstreek van de bestuurder een onnatuurlijke verdikking. Hier bleek de man een groot assortiment aan harddrugs verstopt te hebben. Na controle van het voertuig bleek dat de bestuurder meer dan 4000,- euro aan contanten bij zich had. 

De bestuurder werd aangehouden ter zake bezit harddrugs. De bestuurder is ingesloten voor verder onderzoek en het geld en de drugs zijn in beslag genomen.

Kopfoto: Politie basisteam Purmerend.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,899FansLike
2,549VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
2.4 ° C
3.9 °
0.7 °
77 %
1.3kmh
11 %
di
10 °
wo
9 °
do
10 °
vr
12 °
za
13 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.