13.9 C
Purmerend
zondag 7 april 2024
HomePurmerendSprookjesbos Enkhuizen opent dependance in Purmerend!

Sprookjesbos Enkhuizen opent dependance in Purmerend!

Purmerend – De gemeente Purmerend heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd met Sprookjeswonderland Enkhuizen. Het beroemde themapark, waar sprookjes tot leven komen, opent een dependance in Purmerend!

De nieuwe locatie, die de naam “Sprookjesbos Purmerend” draagt, zal gevestigd worden in het Beusebos / Kom A7 gebied. Het bos, dat momenteel nog niet in ontwikkeling is, zal worden omgevormd tot een magische wereld vol met bekende sprookjesfiguren.

Bezoekers kunnen straks wandelen door het bos en bekende sprookjes als Roodkapje, Sneeuwwitje en Doornroosje beleven in interactieve attracties. Er zullen ook diverse shows en workshops worden georganiseerd, evenals horecagelegenheden waar men kan genieten van een hapje en een drankje.

Impuls lokale economie

De gemeente is enthousiast over de komst van Sprookjesbos Purmerend: “Dit is een unieke kans voor Purmerend om een nieuwe toeristische trekpleister te creëren. Het Sprookjesbos zal niet alleen een leuke attractie zijn voor gezinnen met kinderen, maar ook een impuls geven aan de lokale economie.”

De directeur van Sprookjeswonderland Enkhuizen is ook tevreden met de samenwerking: “We zijn al lang op zoek naar een geschikte locatie voor een dependance en Purmerend is de perfecte plek. Het Beusebos / Kom A7 gebied heeft alles wat we zoeken: een prachtige natuur, ruimte en een goede bereikbaarheid.”

De opening van Sprookjesbos Purmerend staat gepland voor het voorjaar van 2025. De exacte datum wordt later bekendgemaakt.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

5 REACTIES

  1. Hahaha leuke 1 April grap, wat zullen de Beuse bos aanhangers geschrokken zijn …

  2. “De opening van Sprookjesbos Purmerend staat gepland voor het voorjaar van 2025. De exacte datum wordt later bekendgemaakt.”

    Ik zet in op dinsdag 1 april 2025.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,867FansLike
2,543VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
13.9 ° C
15.7 °
12 °
68 %
2.7kmh
100 %
zo
13 °
ma
16 °
di
13 °
wo
11 °
do
12 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.