11.2 C
Purmerend
donderdag 4 april 2024
HomeEvenementWeekendtip: Open Dag Dierentehuis aan de Westerweg belooft groot feest te worden

Weekendtip: Open Dag Dierentehuis aan de Westerweg belooft groot feest te worden

Purmerend – Na vier jaar afwezigheid is het eindelijk weer zover: Dierentehuis Alkmaar houdt op zondag 7 april een Open Dag. Van 12.00 tot 16.00 uur zijn bezoekers welkom op de Westerweg 70 in Purmerend om kennis te maken met de medewerkers en de dieren die in het asiel verblijven.

Er is van alles te doen en te zien op de Open Dag. Zo is er een loterij met leuke prijzen, een quiz voor jong en oud, een kraampje met spulletjes voor hond en kat, een springkussen voor de kinderen en schminken. Ook zijn er diverse demonstraties, waaronder een demonstratie met honden over detectie, balans en coördinatie. Kattengedragstherapeut Jonne is tussen 13.00 en 14.00 uur aanwezig om vragen te beantwoorden over kattengedrag.

De Dierenambulance is op de Open Dag aanwezig om te controleren of de chip van uw huisdier goed geregistreerd staat. Hiervoor hoeft u alleen het paspoort van uw huisdier mee te nemen, niet uw huisdier zelf.

Verder kunt u op de Open Dag informatie krijgen over het werk van Dierentehuis Alkmaar en kunt u kennismaken met de honden en katten die in het asiel op zoek zijn naar een nieuw thuis.

De toegang tot de Open Dag is gratis. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Houd wel rekening met de wegwerkzaamheden aan de A7. Gelieve eventuele aankopen met contant geld te betalen!

Dierenbescherming

Dierentehuis Alkmaar is een van de 56 asielen van Dierenbescherming Nederland. De medewerkers van het asiel zetten zich elke dag in voor het welzijn van dieren in nood. Zo vangen ze zwerfdieren en afgestane dieren op, verzorgen ze zieke en gewonde dieren en bemiddelen ze in de adoptie van dieren.

  • Datum: Zondag 7 april 2024
  • Tijd: 12.00 tot 16.00 uur
  • Locatie: Dierentehuis Alkmaar, Westerweg 70, Purmerend
  • Toegang: Gratis
  • Parkeergelegenheid: Gratis in de omgeving (houd rekening met wegwerkzaamheden aan de A7)Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,863FansLike
2,541VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
11.2 ° C
11.7 °
10.5 °
79 %
9.8kmh
97 %
do
13 °
vr
14 °
za
22 °
zo
17 °
ma
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.