15.6 C
Purmerend
woensdag 19 juni 2024
HomePurmerendFlexflitser bij werkzaamheden A7 Purmerend goed voor 250 bekeuringen per dag in...

Flexflitser bij werkzaamheden A7 Purmerend goed voor 250 bekeuringen per dag in april

Purmerend – Vanaf donderdag 11 april heeft het Openbaar Ministerie een flexflitser op A7 ter hoogte van Purmerend, richting Zaandam ingezet. Reden hiervoor is dat er aan de weg wordt gewerkt. De flitspaal wordt ingezet om de veiligheid van wegwerkers te vergroten.

Op de A7 wordt de brug over het Noordhollandsch kanaal versterkt. Vanwege de werkzaamheden is de snelheidslimiet op dit deel van de A7 tijdelijk verlaagd naar 70 km per uur.

Te hard rijden

Als bestuurders zich aan deze maximum snelheid houden, kunnen de wegwerkers veilig hun werk doen. Een controle van de politie begin april liet echter zien dat veel bestuurders te hard rijden. Daarom is donderdag 11 april een flexflitser, een verplaatsbare flitspaal, geplaatst.

De flexflitser staat bij oprit 5 vanuit Purmerend richting Zaandam en handhaaft 24/7 op de snelheidslimiet. De flitser rouleert met een locatie voor dezelfde brug, maar dan richting Hoorn.

Cijfers april

De flexflitser heeft in de resterende 19 dagen van april in totaal 4771 bekeuringen te verwerken gekregen. Gemiddeld is dat per dag zo’n 250 bekeuringen. Gegevens van mei zijn nog niet bekend.

Relevant artikel:



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
15.6 ° C
16.7 °
14.5 °
73 %
0.9kmh
6 %
wo
14 °
do
19 °
vr
20 °
za
17 °
zo
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.