19.3 C
Purmerend
donderdag 27 juni 2024
HomePurmerendWarmterekening stadsverwarming daalt met €36 dankzij ACM-correctie

Warmterekening stadsverwarming daalt met €36 dankzij ACM-correctie

Purmerend – Goed nieuws voor klanten van warmtenetleverancier SVP: door een rekenfout van toezichthouder ACM daalt het vastrechtbedrag voor 2024 met €36 per jaar (inclusief btw).

De fout zat in de berekening van het maximumtarief voor warmte vastrecht die ACM eind vorig jaar publiceerde. Dit tarief is van toepassing op alle warmtenetleveranciers, waaronder SVP.

Nu de fout is hersteld, mag SVP het maximumtarief niet langer hanteren. De warmteleverancier zal de komende tijd alle klanten per mail of brief informeren over de aanpassing van het vastrechtbedrag en hoe de correctie zal plaatsvinden.

De warmteleverancier is nog aan het uitzoeken hoe dit op de meest eenvoudige manier kan worden gedaan. Voor meer informatie over de correctie van het vastrechtbedrag en de terugbetaling kunnen klanten terecht op de website van SVP of contact opnemen met de klantenservice.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,954FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
19.3 ° C
20.6 °
17.8 °
66 %
5.8kmh
12 %
do
19 °
vr
18 °
za
22 °
zo
19 °
ma
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.