2.8 C
Purmerend
dinsdag 27 februari 2024
Home112Woningoverval Purmerend

Woningoverval Purmerend

Purmerend – De politie zoekt getuigen van een woningoverval op het Lepelblad zondagochtend. Omstreeks 10 uur wilde de bewoonster vuilnis buiten zetten toen onbekenden haar plotseling met kracht de woning in duwden.

Een van de daders sloeg de vrouw waarop zij zich verweerde en de man een klap in zijn gezicht gaf. De twee mannen, van tussen de 20 en 30 jaar, maakten zich vervolgens met een sieraad dat zij hadden buit gemaakt, uit de voeten.
Getuigenoproep
De politie heeft een sporenonderzoek ingesteld en een buurtonderzoek gehouden.
Getuigen die zondagochtend iets verdachts gezien of gehoord hebben in de omgeving van het Lepelblad en nog niet met de politie hebben gesproken, wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Purmerend. Dat kan via 0900 8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800 -7000.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,799FansLike
2,537VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
2.8 ° C
4.4 °
1.1 °
79 %
3.4kmh
3 %
di
7 °
wo
9 °
do
9 °
vr
7 °
za
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.