112Purmerend

Woningoverval Purmerend

Purmerend – De politie zoekt getuigen van een woningoverval op het Lepelblad zondagochtend. Omstreeks 10 uur wilde de bewoonster vuilnis buiten zetten toen onbekenden haar plotseling met kracht de woning in duwden.

Een van de daders sloeg de vrouw waarop zij zich verweerde en de man een klap in zijn gezicht gaf. De twee mannen, van tussen de 20 en 30 jaar, maakten zich vervolgens met een sieraad dat zij hadden buit gemaakt, uit de voeten.
Getuigenoproep
De politie heeft een sporenonderzoek ingesteld en een buurtonderzoek gehouden.
Getuigen die zondagochtend iets verdachts gezien of gehoord hebben in de omgeving van het Lepelblad en nog niet met de politie hebben gesproken, wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Purmerend. Dat kan via 0900 8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800 -7000.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.