Woningoverval Purmerend

Purmerend – De politie zoekt getuigen van een woningoverval op het Lepelblad zondagochtend. Omstreeks 10 uur wilde de bewoonster vuilnis buiten zetten toen onbekenden haar plotseling met kracht de woning in duwden.

Een van de daders sloeg de vrouw waarop zij zich verweerde en de man een klap in zijn gezicht gaf. De twee mannen, van tussen de 20 en 30 jaar, maakten zich vervolgens met een sieraad dat zij hadden buit gemaakt, uit de voeten.
Getuigenoproep
De politie heeft een sporenonderzoek ingesteld en een buurtonderzoek gehouden.
Getuigen die zondagochtend iets verdachts gezien of gehoord hebben in de omgeving van het Lepelblad en nog niet met de politie hebben gesproken, wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Purmerend. Dat kan via 0900 8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800 -7000.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*