PolitiekPurmerend

Netwerkavond: Purmerend bereikbaar in 2022

Hoe bereikbaar is Purmerend in 2022? Wat betekent de komst van de Noord-Zuidlijn bijvoorbeeld en wat zit er nog in de ‘pijpleiding’? De VVD Purmerend nodigt u uit om mee te denken over de bereikbaarheid van Purmerend in 2022. 

Kom maandag 21 maart 2016 om 20.00 uur naar Concordia en praat mee!

IMG_1308Sprekers deze avond:

  • Barbara Visser, Tweede Kamerlid uit Zaanstad. Portefeuilles: I&M Verkeer, I&M Water, I&M Luchtvaart (tijdelijk), EZ Visserij
  • Bart van Elden, raadslid Purmerend. Voorzitter auditcommissie en regioraadslid van Stadsregio Amsterdam. Portefeuille: Stedelijke ontwikkeling en beheer (SOB)

Leden en niet-leden zijn van harte welkom.

Over de netwerkavonden

De VVD Purmerend organiseert in 2016 diverse netwerkavonden. Tijdens een netwerkavond zijn leden én niet-leden uitgenodigd om hun visie te delen op belangrijke actualiteiten uit onze stad. Dat doen we op basis van een blik in de toekomst: hoe ziet onze stad er in 2022 uit? 2022 is niet geheel toevallig gekozen, alle input die wordt opgehaald, dient als basis voor het verkiezingsprogramma 2018-2022.

Foto’s: Haico Kats

IMG_1323

 


Wij maken met veel plezier het nieuws. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.