PolitiekPurmerend

Netwerkavond: Purmerend bereikbaar in 2022

Hoe bereikbaar is Purmerend in 2022? Wat betekent de komst van de Noord-Zuidlijn bijvoorbeeld en wat zit er nog in de ‘pijpleiding’? De VVD Purmerend nodigt u uit om mee te denken over de bereikbaarheid van Purmerend in 2022. 

Kom maandag 21 maart 2016 om 20.00 uur naar Concordia en praat mee!

IMG_1308Sprekers deze avond:

  • Barbara Visser, Tweede Kamerlid uit Zaanstad. Portefeuilles: I&M Verkeer, I&M Water, I&M Luchtvaart (tijdelijk), EZ Visserij
  • Bart van Elden, raadslid Purmerend. Voorzitter auditcommissie en regioraadslid van Stadsregio Amsterdam. Portefeuille: Stedelijke ontwikkeling en beheer (SOB)

Leden en niet-leden zijn van harte welkom.

Over de netwerkavonden

De VVD Purmerend organiseert in 2016 diverse netwerkavonden. Tijdens een netwerkavond zijn leden én niet-leden uitgenodigd om hun visie te delen op belangrijke actualiteiten uit onze stad. Dat doen we op basis van een blik in de toekomst: hoe ziet onze stad er in 2022 uit? 2022 is niet geheel toevallig gekozen, alle input die wordt opgehaald, dient als basis voor het verkiezingsprogramma 2018-2022.

Foto’s: Haico Kats

IMG_1323

 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.