* RecreatieNatuurPurmerend

In première: De schoonheid van het Beusebos

De Stichting Vrienden van het Beusebos presenteert:

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

DE SCHOONHEID VAN HET BEUSEBOS (Documentaire Full HD)

Een 14 minuten durende documentaire over het Beusebos in Full HD. Dit is de eerste keer dat het Beusebos op deze manier in beeld is gebracht. Het meeste beeldmateriaal is geschoten binnen een tijdsbestek van twee dagen tijdens het einde van de zomer in 2015.

De gemeente is van plan om dit 17ha grote gebied te kappen voor een hotel, congrescentrum en een pretpark. Sta op voor het Beusebos en help mee deze prachtige natuur te beschermen tegen de kap, meer informatie vindt u hier:
Info: http://www.beusebos.nl
Email: info@beusebos.nl

 

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by