15.3 C
Purmerend
vrijdag 12 juli 2024
HomeEvenementGroot Poker toernooi in Purmerend

Groot Poker toernooi in Purmerend

Op zaterdag 16 april is de Pokeren.nl Poker Series te gast in Purmerend. Het toernooi gaat om 19:00 van start en wordt gehouden bij het Party En Dinner Slot Purmersteijn. Aan het toernooi kunnen in ieder geval 100 spelers meedoen en deelname kost “slechts” €12,95. Tijdens het eerste Poker Series Seizoen deden er 100 spelers mee aan de voorronde in Purmerend en de organisatie wil dat aantal minimaal evenaren.

hoofddorp kickoff tafelfotoDe voorronde in Purmerend maakt onderdeel uit van een landelijke serie met legale pokertoernooien. De Poker Series richt zich op de recreatieve spelers en er wordt niet om geld gespeeld. De winnaar van de finale krijgt in een plekje in het pokerteam van Pokeren.nl – Team Pokeren.nl. De finale van het tweede seizoen wordt gespeeld in het voetbalstadion van RKC Waalwijk op zaterdag 17 of zondag 18 december.

Seizoen 1 succesvol verlopen met 2.500 deelnemers
Aan het eerste seizoen van de Pokeren.nl Poker Series deden ruim 2.500 spelers mee.  Er werden 25 voorrondes organiseert door heel Nederland. Van Groningen tot Maastricht en van Sint Jansteen tot Leeuwarden. Tijdens de voorrondes plaatst 10% van de spelers zich voor de volgende ronde. De winnaar gaat direct naar de grote finale. De overige finalisten plaatst zich voor de halve finales. Tijdens het eerste seizoen werden de halve finales gehouden in Oss, Hoofddorp en Zwolle. De kick-off en finale van Seizoen 1 werden gehouden in het Goffertstadion van NEC in Nijmegen.

Meer voorrondes voor meer spelers
Het tweede seizoen van de Poker Series wordt nog groter. Er komen nog meer voorrondes voor nog meer spelers. Aan de opening in Hoofddorp kunnen ruim 200 spelers meedoen. Daarna gaat dehoofddorp kickoff zaalfoto organisatie weer het hele land door met toernooien in onder andere: Den Haag, Purmerend, Groningen, Maastricht, Zwolle, Utrecht, Rotterdam, Dordrecht, Oss, Waalwijk, Eindhoven en Ede.

Professioneel toernooi voor maar €12,95
De toernooien van Pokeren.nl staan onder leiding van een ervaren toernooidirecteur. Er wordt gebruikt gemaakt van grote professionele pokertafels, echte chips, pokerkaarten van de beste kwaliteit en elke tafel heeft een vaste dealer. Hierdoor beleven beginnende spelers dezelfde ervaring als tijdens een toernooi waarbij ze honderden euro’s aan inschrijfgeld moeten betalen.

Toernooipagina: https://www.pokeren.nl/pokertoernooi
Speellocaties: https://www.pokeren.nl/speellocaties
Facebook: http://www.facebook.com/pokeren.nlSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,957FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
15.3 ° C
16.2 °
14.4 °
90 %
0.5kmh
55 %
vr
16 °
za
18 °
zo
19 °
ma
25 °
di
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.