* Neck* RecreatieNatuurPolitiekPurmerend

Groene oproep aan de inwoners van Neck en Wijdewormer (video)

Purmerend – RegioPurmerend.nl kreeg deze oproep over het Beusebos binnen om met u te delen;
Graag roep ik het dorp Neck/WijdeWormer bijéén om 7 april ook naar het stadhuis te komen zodat zij een eerlijke kans krijgen om gehoord te worden, middels aanwezig te zijn en vooral in te spreken. “
Wat zou de impact uit deze visie zijn op de omgevingskwaliteit, waarde van woningen en de uitstraling van het dorp Neck/WijdeWormer en de omwonenden in Purmerend wanneer er één gebouw van minimaal 50 meter zou staan en het Beusebos gekapt zou zijn? Kom in actie, voor het te laat is!

Kom naar het stadhuis in Purmerend waar deze visie wordt besproken in de vergadering van Commissie Stedelijke Ontwikkeling en beheer Donderdag, 7 april, 2016 vanaf 19:00uur en laat uw stem horen.

Meld u aan als inspreker via:

[email protected] of bel (0299) 452713

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.