18.8 C
Purmerend
maandag 20 mei 2024
HomePurmerendMoederdagactie Rotaract Purmerend-Waterland

Moederdagactie Rotaract Purmerend-Waterland

Purmerend – Voor de tweede keer op rij organiseert Rotaract Purmerend-Waterland een Moederdagactie. Vorig jaar was de Moederdagactie een groot succes. Reden voor de club om het dit jaar opnieuw te doen. De Rotaract stelt High tea pakketten samen en deze kunnen op bestelling op elk gewenst adres in de regio’s Purmerend, Zaandam en Alkmaar op Moederdag worden bezorgd. Een moederdagpakket kost 25 euro. De Rotaract club doet dit alles geheel belangeloos. Alle winsten gaan naar een goed doel.

imageRotaract Purmerend-Waterland bestaat uit jongeren (18 tot 35 jaar) werkend of studerend die zich actief willen inzetten voor de maatschappij en daarbij hun grenzen willen verleggen. Enerzijds betekent dit dat goede doelen in binnen-en buitenland worden ondersteund. Vaak zijn deze doelen groepen mensen die minder bedeeld zijn en die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Anderzijds zijn de leden van Rotaract ook een goed doel op zichzelf; door het organiseren en volgen van trainingen, workshops en projecten doen Rotaracters ervaring op en zijn er veel leermomenten.

imageDit jaar ondersteunt Rotaract de Stichting Jarige Job. Deze Stichting zorgt ervoor dat kinderen in Nederland die in armoede opgroeien toch hun verjaardag kunnen vieren. Dit doet de stichting door pakketten samen te stellen met versiering, cadeaus, traktatie voor op school en een echte verjaardagstaart.

Meer informatie op: http://rotaractpurmerend.nl/game-review/moederdag/

Fotos aangeleverd.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,551VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
18.8 ° C
20.1 °
16.7 °
76 %
4kmh
17 %
ma
19 °
di
21 °
wo
16 °
do
17 °
vr
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.