Moederdagknutselen bij de Speelkraam

A.s zaterdag 7 Mei kunnen kinderen bij Speeltuin de Speelkraam in het Leeghwaterpark knutselen voor de allerliefste moeders! Ook is Iza Cakes aanwezig en verkoopt heerlijke cupcakes. Tegen een kleine betaling extra kunnen er ook cupcakes versierd worden.

De speelkraam hoopt op mooi weer zodat de kinderen heerlijk kunnen spelen en naar huis gaan met een verrassing voor de moeders. De entree is €1,50. De Speelkraam is nog steeds op zoek naar vrijwilligers om hun gezellige ploeg te versterken. Ook heeft de Speelkraam hele leuke buren: Kinderboerderij De Ridder! Een combinatie van een bezoek aan de speeltuin en aan de kinderboerderij maakt een dagje spelen extra leuk. En als het (even) regent kun je in de kinderboerderij binnen bij de dieren kijken.

Voor meer informatie www.speelkraam.nl.

Foto aangeleverd.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*