Purmerend

Moederdagknutselen bij de Speelkraam

A.s zaterdag 7 Mei kunnen kinderen bij Speeltuin de Speelkraam in het Leeghwaterpark knutselen voor de allerliefste moeders! Ook is Iza Cakes aanwezig en verkoopt heerlijke cupcakes. Tegen een kleine betaling extra kunnen er ook cupcakes versierd worden.

De speelkraam hoopt op mooi weer zodat de kinderen heerlijk kunnen spelen en naar huis gaan met een verrassing voor de moeders. De entree is €1,50. De Speelkraam is nog steeds op zoek naar vrijwilligers om hun gezellige ploeg te versterken. Ook heeft de Speelkraam hele leuke buren: Kinderboerderij De Ridder! Een combinatie van een bezoek aan de speeltuin en aan de kinderboerderij maakt een dagje spelen extra leuk. En als het (even) regent kun je in de kinderboerderij binnen bij de dieren kijken.

Voor meer informatie www.speelkraam.nl.

Foto aangeleverd.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by