Purmerend

Moederdagknutselen bij de Speelkraam

A.s zaterdag 7 Mei kunnen kinderen bij Speeltuin de Speelkraam in het Leeghwaterpark knutselen voor de allerliefste moeders! Ook is Iza Cakes aanwezig en verkoopt heerlijke cupcakes. Tegen een kleine betaling extra kunnen er ook cupcakes versierd worden.

De speelkraam hoopt op mooi weer zodat de kinderen heerlijk kunnen spelen en naar huis gaan met een verrassing voor de moeders. De entree is €1,50. De Speelkraam is nog steeds op zoek naar vrijwilligers om hun gezellige ploeg te versterken. Ook heeft de Speelkraam hele leuke buren: Kinderboerderij De Ridder! Een combinatie van een bezoek aan de speeltuin en aan de kinderboerderij maakt een dagje spelen extra leuk. En als het (even) regent kun je in de kinderboerderij binnen bij de dieren kijken.

Voor meer informatie www.speelkraam.nl.

Foto aangeleverd.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.