6.7 C
Purmerend
dinsdag 23 april 2024
HomePurmerendMoederdagknutselen bij de Speelkraam

Moederdagknutselen bij de Speelkraam

A.s zaterdag 7 Mei kunnen kinderen bij Speeltuin de Speelkraam in het Leeghwaterpark knutselen voor de allerliefste moeders! Ook is Iza Cakes aanwezig en verkoopt heerlijke cupcakes. Tegen een kleine betaling extra kunnen er ook cupcakes versierd worden.

De speelkraam hoopt op mooi weer zodat de kinderen heerlijk kunnen spelen en naar huis gaan met een verrassing voor de moeders. De entree is €1,50. De Speelkraam is nog steeds op zoek naar vrijwilligers om hun gezellige ploeg te versterken. Ook heeft de Speelkraam hele leuke buren: Kinderboerderij De Ridder! Een combinatie van een bezoek aan de speeltuin en aan de kinderboerderij maakt een dagje spelen extra leuk. En als het (even) regent kun je in de kinderboerderij binnen bij de dieren kijken.

Voor meer informatie www.speelkraam.nl.

Foto aangeleverd.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,900FansLike
2,550VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6.7 ° C
7.8 °
5.6 °
76 %
4kmh
100 %
di
6 °
wo
9 °
do
9 °
vr
12 °
za
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.