14.5 C
Purmerend
donderdag 18 juli 2024
HomeNatuurBomen tegen lelijk uitzicht

Bomen tegen lelijk uitzicht

Purmerend – De gemeente gaat bomen planten om een lelijk uitzicht tegen te gaan, de navolgende tekst is door de gemeente in de vorm van een brief aangeboden aan de bewoners van de Kraailookstraat.

Uit uw straat, de Kraailookstraat, kwam een verzoek om extra bomen te planten aan de achterkant van sporthal de Vaart. Eén van de GSM-masten is meer zichtbaar dan de andere, dit verstoort het uitzicht. Ook de gevel van de sporthal is niet gelijkmatig beplant.

Populieren en elzen

De gemeente komt graag tegemoet aan het verzoek. Daarom planten wij in het komend plantseizoen (oktober 2016 – maart 2017) een aantal populieren en zwarte elzen. Deze bomen maken het zicht op de masten en de gevel van de sporthal gelijkmatiger. Uiteraard duurt het nog enkele jaren voordat de bomen de gewenste maat hebben.

Vragen?

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de heer R. Kempers van team Beheer en Verkeer. Dat kan via telefoonnummer 0299-452452. Ook per mail kunt u de vragen stellen op [email protected].Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
14.5 ° C
15.6 °
13.3 °
80 %
0.8kmh
8 %
do
23 °
vr
26 °
za
28 °
zo
23 °
ma
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.