NatuurPurmerend

Bomen tegen lelijk uitzicht

Purmerend – De gemeente gaat bomen planten om een lelijk uitzicht tegen te gaan, de navolgende tekst is door de gemeente in de vorm van een brief aangeboden aan de bewoners van de Kraailookstraat.

Uit uw straat, de Kraailookstraat, kwam een verzoek om extra bomen te planten aan de achterkant van sporthal de Vaart. Eén van de GSM-masten is meer zichtbaar dan de andere, dit verstoort het uitzicht. Ook de gevel van de sporthal is niet gelijkmatig beplant.

Populieren en elzen

De gemeente komt graag tegemoet aan het verzoek. Daarom planten wij in het komend plantseizoen (oktober 2016 – maart 2017) een aantal populieren en zwarte elzen. Deze bomen maken het zicht op de masten en de gevel van de sporthal gelijkmatiger. Uiteraard duurt het nog enkele jaren voordat de bomen de gewenste maat hebben.

Vragen?

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de heer R. Kempers van team Beheer en Verkeer. Dat kan via telefoonnummer 0299-452452. Ook per mail kunt u de vragen stellen op [email protected]


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.