* Zuidoostbeemster112Beemster

Gewonde bij incident Zuidoostbeemster is D66 raadslid Marian Segers

Zuidoostbeemster (15.35 uur) – Bij een mogelijk gewelds incident op het zuiderpad t.h. van nr. 13 zou een persoon gewond zijn geraakt.

Wat er precies gebeurd is, is nog onduidelijk, wel zou iemand naar het ziekenhuis vervoerd zijn.

I.v.m. het incident is er een burgernet bericht verstuurd.

Update: 16:31 uur: De politie is met veel materieel ter plaatse. 8 politieauto’s waaronder een hondengeleider en 2 recherchevoertuigen. De politiehelikopter cirkelt boven het gebied. Op dit moment gaat een zoekslag van start in het achtergelegen bos. De persoon die gewond is geraakt is een vrouw die is neergestoken.

Marian Segers. Foto: Beemster.net
Marian Segers.

Update 17:05 uur: de vrouw die neergestoken is een raadslid van D66 Beemster. Omstanders bevestigen dat het zou gaan om Marian Segers.

Update 18:35 uur: het voertuig waarna gezocht werd is aangetroffen. Mannen in witte pakken zijn bezig met forensisch onderzoek.

Update 20:30 uur: Marian Segers is buiten levensgevaar, zo meldt de Politie.

Lees ook: Burgemeester bezoekt omwonenden.

Foto’s: Haico Kats


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.