112Purmerend

Drankrijder blaast 825 ug/l

Purmerend – Op donderdagavond hield de politie een 66-jarige man uit Purmerend aan wegens het rijden onder invloed van alcohol.

Omstreeks 19.45 uur kreeg de politie melding van een getuige die een auto had zien rijden op de Westervenne in Purmerend waarvan de bestuurder vermoedelijk zwaar onder invloed van alcohol verkeerde.

Op basis van het kenteken van de auto dat door de getuige was doorgegeven, ging de politie naar de woning van de eigenaar. Hier wilde de man juist zijn woning binnen stappen. De man bleek inderdaad alcohol te hebben gebruikt. Hij blies maar liefst 825 ug/l. Dat is bijna vier maal het voor hem geldende maximum van 220 ug/l. De man kreeg een proces-verbaal en moest zijn rijbewijs inleveren.

Nieuws maken kost nou eenmaal geld. En gratis nieuws bestaat niet. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.