112Purmerend

Drie gewonden bij aanrijding na achtervolging

Purmerend – Bij een aanrijding op de Hoornselaan in Purmerend zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 04.00 uur drie personen gewond geraakt.

De auto kwam tot stilstand tegen een boom. Kort daarvoor had de bestuurder van het voertuig een stopteken van de politie genegeerd. Het voertuig ging er op hoge snelheid vandoor. In een bocht op de Hoornselaan verloor de bestuurder de controle over het voertuig en kwam tot stilstand tegen een boom.

Waarom de bestuurder er vandoor ging onderzoekt de politie. De drie inzittenden zijn met behulp van de brandweer uit het voertuig gehaald. De slachtoffers zijn met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Foto’s: Stefan Roode

IMG_4287

IMG_4295

IMG_4302

IMG_4304

IMG_4318

IMG_4320

IMG_4323

IMG_4348

 

 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.