Volledig herstelde Dico Coesel tekent bij

Volendam – Rechterhoekspeler van HV KRAS/Volendam Dico Coesel is na zeven maanden blessureleed weer helemaal hersteld en heeft dit feit kracht bijgezet met de verlenging van zijn verbintenis met de club. Hierdoor maakt de 23-jarige ook het komende seizoen deel uit van de selectie van trainer Piotr Konitz.

Coesel is blij dat hij bij de start van de voorbereiding weer voluit kan meetrainen. Ruim een half jaar stond het jeugdproduct van KRAS/Volendam buitenspel met een knieblessure. “De planning was om vóór het begin van het nieuwe seizoen fit te zijn. Zoals het er nu naar uitziet gaat dat lukken. De fysio en de arts die mij geopereerd heeft zijn tevreden over het herstel. De knie voelt goed aan en ik kijk er ontzettend naar uit om weer te kunnen handballen. Nee, ik ben niet bang voor een terugval. Ik vertrouw op de specialisten.”

De Purmerender zal samen met international Maurits van Buren en Beau Molenaar uitmaken wie er op de rechterhoekpositie speelt. “Ik denk dat Maurits en ik elkaar goed aanvullen”, vertelt Coesel. “Maurits heeft het afgelopen seizoen in zijn eentje goed gedaan. Toen hij een tijd geleden lang geblesseerd was heb ik om mijn beurt zijn plaats weer goed kunnen opvullen. Wij zijn twee verschillende spelers en ik denk dat de trainer per wedstrijd zal bepalen wie van ons het beste kan spelen. Ook Beau heeft op deze positie zijn minuten kunnen maken. Het is in ieder geval goed dat er weer meerdere rechterhoekspelers beschikbaar zijn, want zo kunnen we elkaar tijdens de wedstrijden afwisselen om wat rust te pakken.”

De eerste training van het nieuwe seizoen staat gepland op maandag 25 juli.

Foto: aangeleverd

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt