EvenementPurmerendSport

Turninstuif: Turncentrum Waterland zoekt nieuw talent

Purmerend – Bijna 4 jaar geleden heeft Turncentrum Waterland de nieuwe turnzaal van MFSA de Beuk in Purmerend in gebruik genomen. Een prachtige trainingsaccommodatie waar zowel door de jongste talenten als meest geroutineerde turners en turnsters optimaal getraind kan worden!

Stichting Turncentrum Waterland is een samenwerkingsverband tussen de twee gymnastiekverenigingen Gymnet Purmerend en Hercules Beemster aangaande de hoogste turnniveau’s. De stichting faciliteert wedstrijdturnen voor meisjes/dames en jongens/heren op regionaal en landelijk niveau. De samenwerking bundelt kwaliteit, knowhow en mankracht en biedt talenten uit Purmerend, Beemster en wijde omgeving optimale mogelijkheden om zich samen met andere talenten te ontplooien.

Er hebben zich al bijna 100 turners en turnsters aangesloten bij Turncentrum Waterland. Daarnaast zijn er meer dan 10 gekwalificeerde trainers, trainers in opleiding en assistent-trainers aan het turncentrum verbonden en wordt er professionele begeleiding op het gebied van voeding en fysiotherapie geboden. In de eerste 2 jaar werden veel medailles gewonnen tijden de Nederlandse Kampioenschappen! De afgelopen 2 seizoenen is het natuurlijk allemaal anders gelopen, maar voor volgend seizoen is de doelstelling om weer zo veel mogelijk eremetaal in de wacht te slepen!!

Instuif

Na een periode van beperkende maatregelen en buitentrainingen gaat het in Nederland de goede kant op met het bestrijden van het Coronavirus en mogen we nu gelukkig weer in de turnzaal trainen! We richten ons vizier met de toenemende mogelijkheden steeds meer op de toekomst en daarom maken we ook weer volop plannen voor volgend seizoen; Turncentrum Waterland is op zoek naar nieuw talent!

Turncentrum Waterland organiseert daarom op vrijdag 25 juni van 15.15 – 16.15 uur een Instuif in de turnhal van MFSA de Beuk voor jongens en meisjes uit 2014, 2015 en 2016. De kinderen kunnen zich volop uitleven op de turncircuits die we hebben klaargezet en ondertussen zal er gekeken worden naar kracht, lenigheid en bewegingsgevoel.

Talentjes kunnen na de zomervakantie een proefperiode van 8 weken bij de selectie gaan trainen en op speelse wijze een begin maken met de basisbewegingen van het turnen.

Turninstuif voor jongens en meisjes van 2014, 2015 en 2016

Datum: vrijdag 25 juni a.s. Tijd: Van 15.15-16.15 uur (inloop van 15.00-15.15 uur) Locatie: Turnzaal MFSA de Beuk, Van IJsendijkstraat 365 in Purmerend U kunt uw kind aanmelden via: [email protected]


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.