Purmerend

Sloop Womerplein op schema

Purmerend – De sloop van een gedeelte van winkelcentrum Wormerplein ligt op schema. Dit geven de personen die betrokken zijn bij de sloop aan. Na de zomervakantie zal begonnen worden met de aanbouw van een nieuw gedeelte.

Bewoners aan het Tutein Noltheniusplein geven aan slecht geïnformeerd te zijn over de bouwplannen van het Winkelcentrum. “Ik woon met mijn achtertuin direct aan het gedeelte van de sloop maar heb helemaal niets gehoord. Geen brief gezien.” Een buurman springt bij, “Opeens stonden er hekken en waren ze de volgende dag al begonnen. We hebben geïnformeerd bij de Vomar en krijgen maar mondjesmaat informatie binnen.”

image

image

Foto’s: via Whatsapp Jeroen Dondorp


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. volgens mij is dit de zoveelste verwarring over dit plein

    het is het “KOOIMANCENTRUM”en het plein is het de “DE VRIESPLEIN”

    met de benaming “KOOIMANCENTRUM” heeft de gemeente Purmerend alleen maar voor verwarring gezorgd

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: