PolitiekPurmerend

Chantage in commissie SOB

Purmerend – Op donderdagavond 6 oktober 2016 stond de vergadering van de commissie SOB in het kader van de ontwikkelingslocatie Stekeldijk waar mogelijk 102 appartementen komen voor starters en doorstromers. Het agendapunt ging over welke ontsluiting het betreffende gebied moest krijgen. Er zijn twee varianten. Variant 1 spreekt van ontsluiting via de Botterstraat en de ander variant via de grote flat aan de Anne Franklaan.

Bewoners geven aan voor de laatste variant te zijn. Het college adviseert variant 1. Groot was de verbazing van zowel de verantwoordelijk wethouder alsmede de gehele commissie toen de inspreker van de bouwer zei dat als er niet gekozen wordt voor de variant Botterstraat dat de belegger en ook de bouwer zich mogelijk zou terugtrekken. Hierop volgde bijna direct een schorsing van de vergadering. Het agendapunt is van de agenda afgehaald.

De gehele agenda van dit punt nummer 7 vindt u hier:

https://purmerend.raadsinformatie.nl/vergadering/245635/commissie%20Stedelijke%20Ontwikkeling%20en%20Beheer%2006-10-2016

Foto’s: Haico Kats

img_2124

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.