Chantage in commissie SOB

Purmerend – Op donderdagavond 6 oktober 2016 stond de vergadering van de commissie SOB in het kader van de ontwikkelingslocatie Stekeldijk waar mogelijk 102 appartementen komen voor starters en doorstromers. Het agendapunt ging over welke ontsluiting het betreffende gebied moest krijgen. Er zijn twee varianten. Variant 1 spreekt van ontsluiting via de Botterstraat en de ander variant via de grote flat aan de Anne Franklaan.

Bewoners geven aan voor de laatste variant te zijn. Het college adviseert variant 1. Groot was de verbazing van zowel de verantwoordelijk wethouder alsmede de gehele commissie toen de inspreker van de bouwer zei dat als er niet gekozen wordt voor de variant Botterstraat dat de belegger en ook de bouwer zich mogelijk zou terugtrekken. Hierop volgde bijna direct een schorsing van de vergadering. Het agendapunt is van de agenda afgehaald.

De gehele agenda van dit punt nummer 7 vindt u hier:

https://purmerend.raadsinformatie.nl/vergadering/245635/commissie%20Stedelijke%20Ontwikkeling%20en%20Beheer%2006-10-2016

Foto’s: Haico Kats

img_2124

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt