PurmerendSport

Kunstgras en zwarte bolletjes: college Purmerend volgt lijn minister

Purmerend – De vragen die raadslid Paul van Meekeren van D66 heeft gesteld aan het college van Purmerend over de zogenaamde zwarte bolletjes op kunstgras zijn beantwoord. Het college geeft aan dat alleen het kunstgras op het rugbyveld en de voetbalvelden in Purmerend een rubbergranulaat bevatten. De korfbalvelden hebben een zand/kunstgrasconstructie terwijl hockey speelt op semi-waterkunstgrasvelden.

Op de vraag welke acties het college gaat nemen met de voorhanden informatie geeft het college aan dat ze de lijn van de minister volgen en het onderzoek van het van het RIVM afwachten waarvan de uitslag nog dit jaar wordt verwacht.

De vragen en beantwoording vindt u hier: http://raad.purmerend.nl/printpdf/12837

Foto: PixaBay.com

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.