Kunstgras en zwarte bolletjes: college Purmerend volgt lijn minister

Purmerend – De vragen die raadslid Paul van Meekeren van D66 heeft gesteld aan het college van Purmerend over de zogenaamde zwarte bolletjes op kunstgras zijn beantwoord. Het college geeft aan dat alleen het kunstgras op het rugbyveld en de voetbalvelden in Purmerend een rubbergranulaat bevatten. De korfbalvelden hebben een zand/kunstgrasconstructie terwijl hockey speelt op semi-waterkunstgrasvelden.

Op de vraag welke acties het college gaat nemen met de voorhanden informatie geeft het college aan dat ze de lijn van de minister volgen en het onderzoek van het van het RIVM afwachten waarvan de uitslag nog dit jaar wordt verwacht.

De vragen en beantwoording vindt u hier: http://raad.purmerend.nl/printpdf/12837

Foto: PixaBay.com

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt