PurmerendSport

Kunstgras en zwarte bolletjes: college Purmerend volgt lijn minister

Purmerend – De vragen die raadslid Paul van Meekeren van D66 heeft gesteld aan het college van Purmerend over de zogenaamde zwarte bolletjes op kunstgras zijn beantwoord. Het college geeft aan dat alleen het kunstgras op het rugbyveld en de voetbalvelden in Purmerend een rubbergranulaat bevatten. De korfbalvelden hebben een zand/kunstgrasconstructie terwijl hockey speelt op semi-waterkunstgrasvelden.

Op de vraag welke acties het college gaat nemen met de voorhanden informatie geeft het college aan dat ze de lijn van de minister volgen en het onderzoek van het van het RIVM afwachten waarvan de uitslag nog dit jaar wordt verwacht.

De vragen en beantwoording vindt u hier: http://raad.purmerend.nl/printpdf/12837

Foto: PixaBay.com

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by