* TheaterRegionaal

Twan Huys vertelt over De Clintons in Theater de Purmaryn

Purmerend – Op dinsdag 1 november – een week voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen – komt Twan Huys voor een speciaal bijgeboekte voorstelling naar Theater de Purmaryn. Van hem verscheen onlangs ‘De Clintons’, waarin hij het verhaal vertelt over het beroemdste en meest invloedrijke politieke echtpaar uit de Verenigde Staten.

Presentator (Nieuwsuur) en Amerika correspondent Twan
Huys, vertelt in De Purmaryn het verhaal over dit beroemde 
politieke echtpaar. Bill Clinton: het ultieme politieke talent, 
een van de populairste oud-presidenten die bijna werd 
afgezet vanwege zijn ontembare libido. En Hillary, de 
gedroomde Democratische presidentskandidaat die het aflegde tegen Barack Obama, maar die nu de eerste vrouwelijke president van Amerika kan worden. Huys sprak hiervoor tijdens zijn correspondentschap met vrienden, vijanden, adviseurs en ingewijden maar ook uitgebreid met Bill en Hillary zelf.

Twan Huys (1964) is presentator van Nieuwsuur en bedenker en presentator van College Tour. Van 1999 tot 2006 was hij voor NOVA correspondent in Amerika. Hij werd in 2011 bekroond met de Sonja Barend Award voor het beste televisie-interview. Van Huys’ vorige boek over Amerika, Ik ben een New Yorker, werden meer dan 50.000 exemplaren verkocht.

Twan Huys over De Clintons
Dinsdag 1 november | 20.30 uur | kleine zaal Literaire salon | Entree: € 12,50

Meer informatie en kaarten: www.purmaryn.nl

Foto: aangeleverd

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.