15.1 C
Purmerend
zaterdag 25 mei 2024
Home* ZakelijkWethouder Rotgans slaat eerste paal Sligro

Wethouder Rotgans slaat eerste paal Sligro

Purmerend – Met een druk op de knop sloeg wethouder Rotgans op maandagmiddag 24 oktober 2016 de eerste paal de grond in op bedrijventerrein Baanstee-Noord voor de 50e Sligro zelfbedieningsgroothandel. Het nieuwe pand verrijst op een kavel van 10.500 m2. De groothandel voor professionals in food opent in mei/juni van 2017 haar deuren.

De Sligro heeft haar oog op de Baanstee-Noord laten vallen vanwege de centrale ligging. De groothandel staat straks op een zichtbare plek en is makkelijk bereikbaar voor ondernemers uit zowel de regio als de stad Purmerend.

Willem-Jan Strijbosch, directeur Foodservice van Sligro Food Group: “Purmerend stond al langer op ons lijstje. De horeca en het bedrijfsleven in Purmerend zijn van zo’n omvang en schaalgrootte dat een eigen Sligro-vestiging in de stad zinvol is. De eerste stap daarvoor hebben wij in januari van dit jaar gezet met de overname van De Kweker. Vanuit de oude Kweker-locatie aan de Wagenweg in Purmerend verhuizen wij naar nieuwbouw op Baanstee-Noord”. De nieuwe Sligro-vestiging krijgt 6.500 m2 vloeroppervlak op de begane grond en 3.200 m2 op de eerste verdieping met een volledig assortiment van zo’n 45.000 artikelen.

De gemeente is blij met de komst van Sligro. Wethouder Harry Rotgans ‘De Sligro is een mooie aanwinst voor onze stad. Onze centrale ligging in de regio was een van de vestigingsoverwegingen voor het bedrijf dat veel logistieke bewegingen kent. Bedrijventerrein Baanstee Noord is de ideale locatie en daarnaast hebben zowel Purmerend als Sligro een sterke groeiambitie”.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,928FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
matige regen
15.1 ° C
16.1 °
14.4 °
80 %
2.2kmh
100 %
vr
15 °
za
17 °
zo
20 °
ma
17 °
di
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.