112Purmerend

Getuigen aanrijding Weidevenne gezocht

Purmerend – Vanavond op 27 oktober rond de klok van 19:00 uur is er op de Laan der Continenten een aanrijding geweest ter hoogte van het van Damplein. “Ik stond te wachten op het groene licht toen er een auto achterop mijn auto klapte. Om het verkeer te laten doorstromen, het was erg druk, heb ik gevraagd aan de bestuurder die achter op klapte om rechtsaf mee te gaan om de schade verder te bekijken. De auto die op mij geklapt is, is toen rechtdoor gereden. Het was een donkere auto die schade aan de voorkant heeft opgelopen. Een deel van het kenteken staat door de harde klap gewoon in mijn auto. Door alle commotie heb ik verder geen gegevens”, aldus de bestuurder

De auto is totalloss en de vrouw van de bestuurder heeft letsel opgelopen. Er is een afspraak tot aangifte gedaan bij de politie die morgenmiddag behandeld zal worden.

Mocht u iets weten dan graag een telefoontje naar de politie op: 0900-8844.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.