* Edam-Volendam112

Overval op bedrijf in Volendam

Volendam – Op 27 oktober in de middag is er een overval gepleegd bij een bedrijf in de Dieselstraat in Volendam. De twee daders in het pand waren koffie aan het drinken toen een van de daders even naar buiten ging om geld te halen en terugkwam met een pistool.

Toen het doorladen van het pistool mislukte sprong een van de medewerkers de schutter op zijn nek en pakte het pistool af waarna er een worsteling ontstond. De andere dader is door de andere medewerker met een fles op zijn hoofd geslagen en heeft flinke klappen gehad. De daders zijn uiteindelijk gevlucht in een rode auto. Beide medewerkers hielden letsel over aan het gebeuren. Zo had 1 medewerker een hoofdwond en de ander klein letsel. Het gehele pand lag vol bloed, aldus een getuige.

De twee mogelijke daders zijn aangehouden in Amsterdam-Noord. Een andere mogelijke dader zou gearresteerd zijn bij de bowling in Volendam.

Een traumahelikopter is opgeroepen maar die was uiteindelijk niet nodig.

Foto’s: Via Whatsapp RegioPurmerend

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.