* HumorPurmerend

De video: mysterieuze brief en volgeplakte deur oude stadhuis

Purmerend – Hoe je een deur volplakt voor je 50ste Youtube video en waarom je het doet? Afgelopen zaterdag al door RegioPurmerend gemeld, de deur van het oude stadhuis was volgeplakt en er was een mysterieuze brief opgehangen.

De jongens van het Youtube kanaal Superflytimes Jimmy en Christian geven aan: “We wilden afgelopen zondagavond de deur weer vrij maken van de opgeplakte spullen maar alles was al weg. Alleen de slingers hingen er nog. Die hebben we toen maar weggehaald.” Jimmy studeert aan de media academie in Alkmaar en wil graag presentator worden, Christian studeert verpleegkunde. “Het maken van Youtube video’s vinden wij gewoon leuk om te doen.”

RegioPurmerend zal wekelijks de video laten zien die deze Purmerendse jongens elke maandagmiddag publiceren.

Het Youtube kanaal vindt u hier: https://m.youtube.com/channel/UCyxejFNC3Q0DAJWCBlcwAqg

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.