13.9 C
Purmerend
woensdag 19 juni 2024
Home* HumorDe video: mysterieuze brief en volgeplakte deur oude stadhuis

De video: mysterieuze brief en volgeplakte deur oude stadhuis

Purmerend – Hoe je een deur volplakt voor je 50ste Youtube video en waarom je het doet? Afgelopen zaterdag al door RegioPurmerend gemeld, de deur van het oude stadhuis was volgeplakt en er was een mysterieuze brief opgehangen.

De jongens van het Youtube kanaal Superflytimes Jimmy en Christian geven aan: “We wilden afgelopen zondagavond de deur weer vrij maken van de opgeplakte spullen maar alles was al weg. Alleen de slingers hingen er nog. Die hebben we toen maar weggehaald.” Jimmy studeert aan de media academie in Alkmaar en wil graag presentator worden, Christian studeert verpleegkunde. “Het maken van Youtube video’s vinden wij gewoon leuk om te doen.”

RegioPurmerend zal wekelijks de video laten zien die deze Purmerendse jongens elke maandagmiddag publiceren.

Het Youtube kanaal vindt u hier: https://m.youtube.com/channel/UCyxejFNC3Q0DAJWCBlcwAqgSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
13.9 ° C
14.5 °
12.8 °
80 %
1.8kmh
100 %
wo
18 °
do
19 °
vr
22 °
za
16 °
zo
14 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.