* HumorPurmerend

De video: mysterieuze brief en volgeplakte deur oude stadhuis

Purmerend – Hoe je een deur volplakt voor je 50ste Youtube video en waarom je het doet? Afgelopen zaterdag al door RegioPurmerend gemeld, de deur van het oude stadhuis was volgeplakt en er was een mysterieuze brief opgehangen.

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

De jongens van het Youtube kanaal Superflytimes Jimmy en Christian geven aan: “We wilden afgelopen zondagavond de deur weer vrij maken van de opgeplakte spullen maar alles was al weg. Alleen de slingers hingen er nog. Die hebben we toen maar weggehaald.” Jimmy studeert aan de media academie in Alkmaar en wil graag presentator worden, Christian studeert verpleegkunde. “Het maken van Youtube video’s vinden wij gewoon leuk om te doen.”

RegioPurmerend zal wekelijks de video laten zien die deze Purmerendse jongens elke maandagmiddag publiceren.

Het Youtube kanaal vindt u hier: https://m.youtube.com/channel/UCyxejFNC3Q0DAJWCBlcwAqg

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by