13.8 C
Purmerend
zondag 9 juni 2024
Home* Broek in WaterlandWegwerkzaamheden tussen Het Schouw en Broek in Waterland (N247)

Wegwerkzaamheden tussen Het Schouw en Broek in Waterland (N247)

Noord-Holland – Het traject tussen Het Schouw en Broek in Waterland is aan groot onderhoud toe. De provincie Noord-Holland laat in de periode van 14 november tot 21 november 2016 onderhoudswerkzaamheden verrichten aan dit weggedeelte. Het asfalt krijgt een nieuwe deklaag en er zijn onderhoudswerkzaamheden aan de verkeerslichten. Tegelijkertijd wordt de busbaan verplaatst.

Werktijden

De werkzaamheden vinden zo veel mogelijk plaats buiten de spits  van 20.00 uur ’s avonds tot 05.00 uur ’s ochtends. Overdag zijn er werkzaamheden in de berm en  zijn er bestratingswerkzaamheden bij Het Schouw. Op Het Schouw is de hele week slechts 1 rijstrook beschikbaar voor het verkeer in beide rijrichtingen. Voor de veiligheid van de wegwerkers en de weggebruikers  wordt  de maximumsnelheid ter plaatse verlaagd.

Afsluitingen & omleidingen

Vanaf vrijdagavond 19 november 20:00 uur tot maandagochtend 21 november 5:00 uur zal het werkvak tussen Broek in Waterland (Eilandweg) en Het Schouw (Jaagweg) in het geheel worden afgesloten voor doorgaand verkeer. De lijnbus en hulpdiensten worden langs het werkvak begeleid. Al het overige verkeer wordt omgeleid. Ter plekke zijn de omleidingen en afsluitingen gemarkeerd met borden.

De werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan  voor het grootste deel  uit grond-, frees-, asfalterings-, belijnings- en bestratingswerkzaamheden. Ook wordt er onderhoud gepleegd aan de verkeerslichten. Het asfalt zal worden voorzien van een nieuwe deklaag en de busbaan wordt verplaatst. Na de werkzaamheden gaat  de bus vanuit Amsterdam richting Broek in Waterland over deze tijdelijke busbaan rijden. De omlegging van de busbaan is een tijdelijke oplossing. De definitieve oplossing is mede afhankelijk van de studie naar de mogelijkheden van een (onder)doorgang door Broek in Waterland.

Reserve

Als de weersomstandigheden ervoor zorgen dat de werkzaamheden geheel of gedeeltelijk niet door kunnen gaan, wordt het werk verricht van 5 tot en met 12 december 2016.

Meer informatie

Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt via telefoonnummer 0800 -0200 600 (gratis) of per e-mail: [email protected].

Omleidingskaart werkzaamheden Het-Schouw-Broek in Waterland

Programma Bereikbaarheid Waterland

De provincie Noord-Holland en de Stadsregio Amsterdam werken samen met de gemeenten Waterland, Purmerend en Edam-Volendam en Amsterdam aan de bereikbaarheid en de verkeersveiligheid in de regio Waterland. Met het project Bereikbaarheid Waterland willen de samenwerkende overheden de bereikbaarheid in de regio Waterland voor fietsers, automobilisten en reizigers met het openbaar vervoer bevorderen. De verkeersveiligheid moet daarbij verbeteren en de leefbaarheid en de natuur mogen er niet op achteruitgaan. Bereikbaarheid Waterland kent circa twintig deelprojecten zoals de reconstructie van het kruispunt Het Schouw, het aanpassen van de busbaan naar Purmerend en het vervangen van de brug in Broek in Waterland in combinatie met het realiseren van een onderdoorgang voor fietsers.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,931FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
13.8 ° C
15.1 °
12.2 °
71 %
1.8kmh
98 %
zo
13 °
ma
14 °
di
14 °
wo
14 °
do
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.