Purmerend

Jaymie en Zoë lakken mee met Tijn

Purmerend – Ook de nagellak actie van Tijn heeft de twee Purmerendse meiden geïnspireerd om ook hun handen uit de mouwen te steken.

In het Makado Winkelcentrum voor de deur bij Drogist Piet hadden Jaymie en Zoë hun tafeltje uitgestald. Drogisterij Piet heeft de beide dames gesponsord met nagellak.

Hoeveel geld de meiden hebben opgehaald is niet bekend, omdat de nagellak actie nog bezig is, het geld zal ten goede komen aan de actie van 3FM Serious Reguest “Laat ze niet Stikken”

De laatste Serious Request voor Tijn!

Hoewel Tijn ongeneeslijk ziek is en zijn levensverwachting minder is dan een jaar, wil hij zich samen met zijn ouders deze week inzetten om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Serious Request en aandacht te vragen voor zijn ziekte DIPG (hersenstamkanker). Hij wil mensen uitdagen om hun nagels te lakken (en gelakt te laten tot kerst) en 1 euro te doneren, of 10 euro te doneren aan zijn actie voor Serious Request, dit alles onder het mom van ‘Lak aan DIPG’. Doe ook mee aan de #lakaan challenge van Tijn!
Bron: 3FM Serious Reguest

Heel Nederland kent inmiddels de geschiedenis van de Nagellak actie van Tijn en zijn ziekte.

Ook wij van Regio Purmerend steunen Tijn met zijn actie en wensen hem en zijn naasten alle sterkte toe.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.